flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Camping Ronostrand: camping aan het strand in Drenthe

camping aan het strandVakantie op een camping aan het strand in Drenthe? Ontdek Camping Ronostrand in Drenthe! Geniet van strand, de kust én de oude dorpen, heide en hunebedden. Wij hebben een eigen zandstrand aan een groot recreatiemeer. Ideaal om te genieten van zon en zand. Door onze unieke ligging kunt u genieten van bos én de kust op onze camping aan het strand in Drenthe!

Camping aan het strand in Drenthe

Onze kampeervelden liggen vlak bij het strand en als campinggast heeft u vrij toegang. Het strandpaviljoen heeft een zonnig terras waar u geniet van een kopje koffie of een heerlijke maaltijd. De velden hebben meerdere speeltuinen voor kinderen van verschillende leeftijden. Kijk gelijk of uw plaats  op onze camping aan het strand beschikbaar is.

Strandcamping: privacy en luxe

Onze camping heeft ook boskampeerplekken, waar u beschut met uw caravan, camper, vouwwagen of tent kunt kamperen. Deze kampeerplekken hebben veel schaduw en bieden veel privacy tussen de bomen. Heeft u behoefte aan meer comfort en luxe, bekijk dan onze chalets, luxe stacaravans, kampeerbungalows en blokhutten op de camping.

Geniet van onze camping aan het strand in Drenthe

Vanaf onze camping aan het strand bent u in 30 minuten in Assen, Groningen of Drachten. Drenthe staat bekend om de kabbelende beekjes, terpen, bos, heide en hunebedden. Ook voor kinderen zijn er veel activiteiten. Drenthe is bij uitstek een provincie om lekker te wandelen of fietsen. Door onze camping aan het strand combineert u dus waterrecreatie met een veelzijdige omgeving.

Meer informatie over onze camping aan het strand of reserveren

Bent u al overtuigd? Reserveer dan direct een kampeerplaats op onze camping aan het strand in Drenthe en ervaar onze gastvrijheid. Wanneer u eerst liever even wilt komen kijken en een kampeerplaats uitzoeken, dan bent u van harte welkom. Graag tot ziens op Camping Ronostrand!

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Onze partners: