flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Camping in Assen? Ontdek Camping Ronostrand!

camping assenCamping in Assen? Dan is een vakantie op Camping Ronostrand echt iets voor u! Onze camping ligt op nog geen 30 minuten rijden van het gezellige en veelzijdige centrum van Assen. Bij ons geniet u van niet alleen van de uitstekende faciliteiten, maar ook van de bosrijke en veelzijdige omgeving. Evenals op een camping in Assen, beleeft u op Camping Ronostrand dé vakantie van uw leven!

Kamperen of huren op onze camping nabij Assen

Op Camping Ronostrand kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen of boskampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen beschikken over elektra, een wateraansluiting, kabel-tv en rioolafvoer. Iets meer luxe en comfort beleven tijdens uw vakantie? Huur dan een blokhut, chalet, stacaravan of toercaravan. Ook kunt u bij ons bijzonder overnachten in een safaritent of boshuisje.

Of u nu komt kamperen of een accommodatie huurt, een onvergetelijke tijd beleeft u op onze camping nabij Assen!

Een camping nabij Assen met uitstekende faciliteiten

camping in assenTijdens een verblijf op onze gezellige camping kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo beschikken wij over meerdere sanitairgebouwen, een recreatieplas en strandpaviljoen met bar en panoramaterras. Ook de kinderen krijgen geen kans om zich bij ons te vervelen! Bouw de mooiste zandkastelen op ons zandstrand, maak campingvriendjes tijdens het spelen op de diverse speeltoestellen of deel mee aan de leukste activiteiten met het recreatieteam. Kortom: vakantie vieren op Camping Ronostrand betekent genieten van een fantastische tijd!

Ontdek Assen

De mogelijkheden voor een dagje eropuit in Assen zijn ongekend! Breng een bezoek aan het Drents museum en laat u inspireren door de verhalen over archeologie, kunst en het hedendaagse realisme. En bent u een liefhebber van de natuur, dan is het Asserbos ook zeker dé plek waar u eindeloos kunt wandelen. De bruisende winkelstraten in het stadscentrum lenen zich uitstekend voor een dagje funshoppen.

Reserveer direct op onze camping nabij Assen!

Ook vakantie vieren op onze camping nabij Assen? Reserveer snel en eenvoudig een fantastische vakantie op Camping Ronostrand.

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: