flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Camping in Groningen? Ontdek Camping Ronostrand!

camping groningenCamping in Groningen gezocht? Dan is Camping Ronostrand een uitstekende optie! Zo bevindt onze camping zich vlakbij de Groningse grens en is het nog geen half uurtje rijden naar het gezellige stadscentrum van de hoofdstad Groningen. Naast de waanzinnige omgeving met vele eropuit-mogelijkheden geniet u van uitstekende faciliteiten, zoals ons eigen strand met strandpaviljoen. Evenals op een camping in Groningen, beleeft u op Camping Ronostrand dé vakantie van uw leven!

Kamperen of huren op onze camping nabij Groningen

Bij ons kampeert u op een kampeerplaats of boskampeerplaats, gelegen op mooie kampeervelden in een bosrijke omgeving. Deze kampeerplaatsen beschikken over elektra, een wateraansluiting, kabel-tv en rioolafvoer. Op onze camping staan meerdere sanitairgebouwen, zodat u nooit ver hoeft te lopen.

Heeft u zelf geen caravan of tent tot uw beschikking en wilt u toch graag naar het Ronostrand? Geen probleem, want wij beschikken over verschillende verhuuraccommodaties! Bekijk hier onze accommodaties.

Kamperen met de kinderen op Camping Ronostrand is een GROOT feest!

Met een avontuurlijke speeltuin, professionele animatieteam en vele sport- of spelmogelijkheden krijgen de kinderen geen kans om zich te vervelen. Tijdens de zomervakantie worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Denk hierbij niet alleen aan kinderbingo, minidisco en andere leuke kinderspelletjes, maar ook aan een knutselavond voor volwassenen, klaverjassen en volleybal! Bekijk hier het recreatieprogramma en laat u verrassen.

Uniek gelegen naast het strand aan de bosrand

camping in groningenWat onze camping zo bijzonder maakt, is de unieke locatie aan het strand. Als campinggast krijgt u uiteraard gratis toegang! Beoefen de leukste watersporten of zet de relax-modus aan terwijl u heerlijk ligt te zonnebaden of geniet van een goed boek. Ook beschikt Ronostrand over een eigen strandpaviljoen waar u bij zonnig weer smakelijk kunt eten op het panoramaterras.

Ontdek Groningen

Op nog geen 10 kilometer afstand bereikt u de provincie Groningen. Hier kunt u de leukste dagjes eropuit beleven. Zo kunt u heerlijk funshoppen in de vele winkelstraatjes in het stadcentrum of een cultureel uitstapje maken naar het Groninger museum in de hoofdstad Groningen. Maar ook andere dorpen en steden hebben veel te bieden. Wij raden u dan ook zeker aan om het LEGiO Meuseum in Grootegast te bezoeken en de prachtige natuur van deze provincie te ontdekken.

Camping in Groningen, reserveer direct een kampeerplaats of accommodatie!

Ook kamperen op onze camping nabij Groningen? Reserveer snel en eenvoudig een fantastische vakantie op Camping Ronostrand.

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: