flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Disclaimer

Ronostrand besteedt veel zorg aan de creatie en onderhoud van deze website, maar garandeert echter niet de juistheid van de informatie. De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan Ronostrand niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Wanneer Ronostrand op de hoogte wordt gebracht van fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal Ronostrand zo snel mogelijk overgaan tot verbetering of aanvulling. In het geval dat links tot stand worden gebracht met andere sites, bv. met behulp van zoekinstrumenten, is Ronostrand niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere websites. Ronostrand kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie op deze website en de genoemde prijzen. Prijzen onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Auteursrecht ©Copyright Ronostrand, 2014

Ronostrand geeft de bezoeker van deze site geen toestemming om de opgenomen gegevens en informatie te kopiëren, af te drukken en aan te wenden anders dan voor informatieve doeleinden van de bezoeker zelf.

Handelsmerken

Sommige namen, tekens en logo’s die op deze site worden gebruikt (bv. het logo en de naam van Ronostrand) is een beschermd handelsmerk.

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Onze partners: