flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Horeca op Camping Ronostrand

camping met horeca Of u nu na een lange dag op Camping Ronostrand geen zin meer heeft om te koken of tijdens het fietsen trek krijgt in wat lekkers, dan bent u van harte welkom in ons strandpaviljoen! Hier staat ons enthousiaste en gedreven horecateam elke dag weer voor u klaar om u een gezellige tijd te bezorgen.

Geniet van het uitzicht vanaf het panoramaterras

Naast een fraaie inrichting beschikt het strandpaviljoen ook over een prachtig panoramaterras. Vanaf hier kunt u de gehele zwemplas overzien. Het is dan ook de perfecte plek om met een verfrissend drankje in uw ene hand en een lekkere snack in uw andere hand uw spelende kinderen in de gaten te houden en tegelijkertijd te genieten van een heerlijk zonnetje.

Heerlijk lunchen en dineren Bij Paul

Paul de Groot is de trotse chef-kok van “Bij Paul”. Ruim 35 jaar geleden begon hij als leerling kok om uiteindelijk bij gerenommeerde restaurants als chef-kok een brigade van koks in de keuken te managen. Sinds 2017 zwaait hij de scepter in de keuken van het restaurant van Ronostrand. 

Paul heeft in de loop der jaren een uitstekende band opgebouwd met zijn vers partners die het restaurant voorzien van heerlijke verse, regionale producten. Met deze producten bereidt hij heerlijke, eerlijke, betaalbare gerechten met zijn eigen signatuur. Hierbij streeft hij naar de juiste smaak balans waarbij hij ook de vegetarische keuken niet schuwt.

Contact met zijn gasten is van groot belang. Hij vindt het erg leuk als gasten proberen te ontdekken welke smaken er in bepaalde gerechten zijn gebruikt. Als gasten vragen naar de receptuur geeft hij ze deze ook,”Ik heb geen geheimen!”

Je bent van harte uitgenodigd “Bij Paul” om samen met vrienden en familie te genieten van gevarieerde en smaakvolle gerechten. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op het terras met schitterend uitzicht over het meer! Paul biedt zijn gasten een perfect diner voor een aantrekkelijke prijs. Eet smakelijk alvast!

Graag vooraf reserveren!

Wilt u minder uitgebreid dineren? Dan kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan overheerlijke pizza's, snacks en patat. 

Bekijk onze menukaart

Ontdek onze horeca faciliteiten

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Bekijk onze video

Onze partners: