flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Sport en ontspanning tijdens uw vakantie op Ronostrand met Ronofit

Op Ronostrand zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van een actieve vakantie. Zo kunt u uren wandelen en fietsen door het Drentse natuurlandschap of zwemmen in de recreatieplas. Daar hebben we nieuwe uitdagende activiteiten aan toegevoegd: Ronofit!

Met Ronofit staat uw gezondheid centraal en kunt u op een actieve en gezellige manier bezig zijn met sportieve activiteiten zoals Ronofit, fietsen of yoga.

Maak kennis met Ronofit!

Door professionele sportinstructeurs worden diverse activiteiten aangeboden waar u aan kunt deelnemen. Wat dacht u van een ontspannen yoga-sessie op het strand of sportief fietsen met een sportinstructeur? Houdt u van een uitdaging, schrijf u dan in voor de Ronofit sessies! Ronofit is alleen toegankelijk voor onze gasten. 

De volgende lessen worden vanaf 1 mei a.s. gegeven:

  • Zaterdags om 10.30 uur Ronofit  - bij mooi weer worden er ook yogalessen gegeven.
  • Zondags om 8.30 uur Ronofit 

Ook komt er 1 keer per maand de mogelijkheid om met de sportinstructeurs te fietsen. De exacte data hiervoor volgen nog.

Wilt u meer informatie over de Ronofit mogelijkheden loop dan even langs bij de receptie.  

Uiteraard zijn de richtlijnen zoals gesteld door de RIVM en overheden leidend voor ons. We vragen onze gasten de aanwijzingen van onze medewerkers en de trainers dan ook op te volgen zodat we samen kunnen genieten van een zorgeloze en gezonde vakantie.

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Bekijk onze video

Onze partners: