flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Ronostrand, de leukste camping met recreatieplas in Drenthe

Camping Ronostrand beschikt over een geweldige recreatieplas met groot zandstrand waar u heerlijk kunt ontspannen. Ronostrand is daarbij niet zomaar een camping met recreatieplas, want de recreatieplas grenst aan het bos. De perfecte combinatie van bos en strand.

U reserveert vooraf uw plek en bij binnenkomst ontvangt u van ons een ligbedje om heerlijk de dagdoor te brengen op het strand. Ons strand is voor onze gasten op de camping gratis toegankelijk.

Veilig zwemmen in de recreatieplas op Camping Ronostrand

ronostrand 2Kinderen kunnen onbezorgd spetteren en spelen in het ondiepe deel van de recreatieplas op de camping en de grootste zandkastelen bouwen. Tevens staan er diverse speeltoestellen waar ze zich uren kunnen vermaken.

Het zwemwater wordt gevoed door natuurlijke bronnen. Hierdoor wordt er altijd vers water aangevoerd. Daarnaast wordt het water regelmatig gecontroleerd door het Waterschap Noorderzijlvest. Het Ronostrand is door de provincie aangewezen als een officiële zwemlocatie.
Uit hygiënisch oogpunt hebben wij ervoor gekozen om geen honden toe te laten op het strand.

 

Kiosk en strandpaviljoen

ronostrand 3In de grote kiosk vooraan vindt u een EHBO-post en omroepinstallatie. Voor de lekkere trek of een heerlijke maaltijd kunt u terecht in het strandpaviljoen van Camping Ronostrand. Neem plaats op de loungebanken op het terras en geniet ondertussen van een geweldig uitzicht. In het strandpaviljoen kunt u terecht voor belegde broodjes, pizza's, diverse versnaperingen, softijs, slush en smoothies. Maak u keuze in het paviljoen of laat u bedienen op het terras.

Ontdek het Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: