flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

De gezelligste familiecamping in Drenthe? Camping Ronostrand!

Op zoek naar een familiecamping in Drenthe? Kom samen met uw gezin vakantie vieren op Camping Ronostrand. Zandkastelen bouwen aan het water, struinen in het bos of dansen met het animatieteam: onze familiecamping is geschikt voor de hele familie! Voor kleine kinderen hebben wij diverse speeltuinen verspreid over de camping. In de schoolvakanties komen Rik en Sunny leuke kinderactiviteiten verzorgen. Door onze ruime kampeervelden kunt u genieten van de gezellige kampeersfeer, maar ook voldoende privacy. Dat maakt Camping Ronostrand een fijne familiecamping in Drenthe!

Kamperen op onze familiecamping in Drenthe

Gaat u kamperen met vrienden of gaan opa en oma ook gezellig mee? Wij hebben ruime kampeervelden op onze familiecamping zodat iedereen bij elkaar kan staan. Op onze kampeervelden staan speeltoestellen, zodat de kinderen onder veilig toezicht van de ouders kunnen spelen. Handig, als u even bij elkaar voor de tent zit!

Bent u op zoek naar wat meer comfort en luxe, bekijk dan onze luxe huuraccommodaties voor families op onze familiecamping.

Unieke locatie aan het strand

familiecamping in drentheCamping Ronostrand ligt op een unieke locatie aan het strand van een recreatieplas. Als gast heeft u vrij toegang tot het grote zandstrand. Daar kunt u meedoen aan verschillende watersporten, lekker van de zon genieten of de mooiste zandkastelen bouwen met de kinderen. 

Ronostrand heeft ook een eigen strandpaviljoen, waar u bijvoorbeeld als afsluiter van de dag samen met de hele familie kunt eten op het terras of een familiefeest kunt vieren.

Eropuit tijdens uw vakantie

Vanaf onze familiecamping in Drenthe bent u binnen een half uur in Assen, Groningen of Drachten. Voor kinderen zijn er veel activiteiten in de omgeving, denk bijvoorbeeld aan de Sprookjeshof in Zuidlaren of landgoed Nienoord. Ook voor de rest van de familie is er veel te doen. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld prachtig fietsen, wandelen of de karakteristieke dorpen in de omgeving bekijken.

Meer informatie over onze familiecamping in Drenthe

Kom met uw familie genieten op onze familiecamping in Drenthe! Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk hier de beschikbaarheid en reserveer online direct een fantastische vakantie om nooit te vergeten.

Kamperen

  • 100 - 150m2
  • incl. elektra, wifi, douchetegoed
  • kinderen tot 2 jaar gratis
lees meer

Privé sanitair

  • Toilet, wastafel en douche
  • Ruime plaatsen van 100-150 m2
  • Water- & elektra aansluiting
lees meer

Seizoenplaats

  • 100 - 150m2
  • aansluiting elektra, water, riool
Lees meer
Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: