flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

De gezelligste familiecamping in Drenthe? Camping Ronostrand! 

familiecamping drentheKomt u samen met uw gezin vakantie vieren bij ons op de familiecamping in Drenthe? Zandkastelen bouwen aan het water, struinen in het bos of dansen met het animatieteam: onze camping is geschikt voor de hele familie! Voor kleine kinderen hebben wij speeltuinen en een animatieteam. In de schoolvakanties komen Rik en Sunny de kinderactiviteiten verzorgen.

Door onze ruime kampeervelden kunnen meerdere gezinnen dicht bij elkaar staan. Dat maakt camping Ronostrand tot een fijne familiecamping in Drenthe!

Kamperen of huren op Camping Ronostrand?

Gaat u kamperen met andere gezinnen of gaan opa en oma ook gezellig mee? Wij hebben ruime kampeervelden zodat iedereen bij elkaar kan staan. Samen kamperen en tóch een eigen plek. Op onze kampeervelden staan speeltoestellen, zodat de kinderen onder veilig toezicht van de ouders kunnen spelen. Handig, als u even bij elkaar voor de tent zit!

Bent u op zoek naar wat meer comfort en luxe, bekijk dan onze luxe huuraccommodaties voor families op onze camping.

Vakantie op de camping met een strand

camping aan het waterCamping Ronostrand ligt op een unieke locatie aan het strand van een recreatieplas. Als gast heeft u vrij toegang tot het grote zandstrand. Daar kunt u meedoen aan verschillende watersporten of lekker van de zon genieten.

We zijn niet voor niets een familiecamping in Drenthe: Ronostrand heeft een eigen strandpaviljoen, waar u samen met de hele familie kunt eten op het terras of een familiefeest kunt vieren. Bekijk hier gelijk de beschikbaarheid van de camping.

 

Er op uit in Drenthe

Vanaf onze familiecamping in Drenthe bent u binnen een half uur in Assen, Groningen of Drachten. Voor kinderen zijn er veel activiteiten in de omgeving, denk bijvoorbeeld aan de Sprookjeshof in Zuidlaren of landgoed Nienoord. Ook voor de rest van de familie is er veel te doen. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld prachtig fietsen, wandelen of de karakteristieke dorpen in de omgeving bekijken. Komt u met de familie genieten in Drenthe?

Kamperen

  • 100 - 150m2
  • incl. elektra, wifi, douchetegoed
  • kinderen tot 2 jaar gratis
lees meer

Groepskamperen

  • groepen tot 50 plaatsen
  • kinderen tot 2 jaar gratis
  • feesten & partijen in paviljoen
lees meer

Seizoenplaats

  • 100 - 150m2
  • aansluiting elektra, water, riool
  • gratis wifi
Lees meer
Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: