flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Camperplaats in Drenthe op Camping Ronostrand

Camperplaats in Drenthe gezocht? Op Camping Ronostrand geniet u van een campervakantie op ruime plaatsen in een bosrijke omgeving! Als u bij ons komt kamperen op een camperplaats, dan kunt u gebruik maken van uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Of u nu op vakantie wilt met het hele gezin of de rust wilt opzoeken, op Camping Ronostrand is het heerlijk te vertoeven op een camperplaats in Drenthe.

Diverse camperplaatsen: voor elk is er wat wils

camperplaats drentheVoor de rustzoekers en natuurliefhebbers bieden wij beschutte boscamperplaatsen waar u optimale privacy kunt ervaren. Kiest u als zonliefhebber liever voor een camperplaats in Drenthe op een zonnig en open veld? Ook dat is uiteraard mogelijk op Camping Ronostrand.

Wat u ook kiest, u beleeft bij ons altijd een comfortabele vakantie.

Uitstekende faciliteiten voor een onbezorgde campervakantie

Op onze camperplaats kunt u comfortabel ‘camperen’. Naast de gemakken op de camperplaats, zoals elektra- en wateraansluiting, rioolafvoer en kabel-tv, kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Zo hoeft u nooit te ver te lopen naar een sanitairgebouw, omdat wij over meerdere luxe sanitairgebouwen beschikken en is de receptie al vroeg open om verse broodjes te halen. Tevens treft u op onze camping een strandpaviljoen, waar u kunt genieten van een smakelijk hapje of verfrissend drankje.

Ook voor de kinderen is er veel te beleven. Zo kunnen de kinderen urenlang pret maken op diverse speeltoestellen of de grote speeltuin en is er in de vakantie een superleuk recreatieprogramma!

Camperplaats aan het strand in Drenthe

camperplaats drentheWat een vakantie op Camping Ronostrand nu zo bijzonder maakt? Wij beschikken over een zwemplas met zandstrand waar u als campinggast gratis gebruik van mag maken! Hier kunt u heerlijk zonnebaden op de zonneweide of een verfrissende duik nemen in het water. Op onze camping beleeft u een geweldige vakantie op een camperplaats aan het strand in Drenthe.

Wilt u ook vakantie vieren op Camping Ronostrand? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct een camperplaats in Drenthe.

Lees minder

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: