flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Groepskamperen op Camping Ronostrand

Groepskamperen in Drenthe? Camping Ronostrand is de perfecte locatie voor groepskamperen. Of u op zoek bent voor een caravanclub, schoolreisje, teamuitje, familieweekend of vriendenweekend of een sportvereniging, Camping Ronostrand zorgt dat u met de hele groep nog lang terug denkt aan een leuke vakantie! Door onze ruime kampeerplaatsen van 100-150 m2, vele sportfaciliteiten en uitstekende sanitaire voorzieningen zijn wij perfect in staat grotere groepen een fijn verblijf te bieden. In het strandpaviljoen is er zelfs ruimte om presentaties of workshops te geven. Ook indien er sprake is van slecht weer is Camping Ronostrand een goede uitvalsbasis voor groepskamperen in Drenthe!

Voordelig kamperen met een groep

groepskamperen drentheOp de camping hebben wij voor groepen plaats voor ongeveer 50 tenten, caravans, campers of vouwwagens. Deze dienen door uzelf te worden meegenomen.

De kosten van het groepskamperen proberen wij zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt u voor kinderen onder de 13 jaar slechts € 6,50 per persoon per nacht. Vanaf 13 jaar en ouder is dat € 7,50 per persoon per nacht.

Faciliteiten op Camping Ronostrand

Uiteraard mag u ook tijdens het groepskamperen gebruik maken van alle faciliteiten op Camping Ronostrand. Denk hierbij aan onze mooie speeltuinen, de speelboot en uiteraard het prachtige strand. Daarnaast is er in de vakantieperiode een leuk recreatieteam dat onder leiding van Rik en Sunny de leukste spelletjes organiseert. U kunt ondertussen een kopje koffie drinken in het strandpaviljoen of gebruik maken van het draadloze wifi-netwerk.

Heeft u nog vragen over groepskamperen in Drenthe op Camping Ronostrand, neem dan contact met ons op of reserveer online direct!

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: