flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Groepskamperen in Drenthe op Camping Ronostrand

Groepskamperen in Drenthe met familie, vrienden, collega's een caravanclub, schoolklas of een sportvereniging? Dan is Camping Ronostrand dé perfecte locatie om ongestoord met een kleine of grote groep te kamperen. Op onze camping kunt u samen met elkaar genieten van alles wat wij u te bieden hebben: ruime kampeervelden met 50 plaatsen, uitstekende faciliteiten én een veelzijdige omgeving. Kortom: wij zorgen ervoor dat u met de hele groep nog lang terugdenkt aan een leuk verblijf.

Kom groepskamperen in Drenthe op Camping Ronostrand!

Voordelig groepskamperen in Drenthe

De kosten van het groepskamperen proberen wij zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt u voor kinderen onder de 13 jaar slechts € 6,50 per persoon per nacht. Vanaf 13 jaar en ouder is dat € 7,50 per persoon per nacht.

Goed om te weten: op onze camping kunt u groepskamperen met uw eigen kampeermiddel. Ons ruime kampeerveld biedt plaats voor 50 tenten, caravans, campers of vouwwagens. 

Groepskamperen met uitstekende faciliteiten

Tijdens het groepskamperen in Drenthe kunt u met uw gezelschap gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten:

  • Moderne sanitair gebouwen met o.a. familiedouches
  • Wasserette
  • Strandpaviljoen
  • Panoramaterras met uitzicht op de zwemplas
  • Zwemplas met zandstrand, ligweide en kiosken
  • Gezellig recreatieteam in de vakantieperiode
  • Diverse speeltoestellen
  • Draadloze wifi-netwerk
  • En nog veel meer.

Eindeloos veel mogelijkheden…

Door het uitgestrekte terrein, het mooie strand en de professionele horecavoorzieningen is Camping Ronostrand de perfecte locatie om diverse evenementen te organiseren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de leukste activiteiten met de kinderen. Denk hierbij aan spoorzoekertje in het bos, kastelen bouwen op het strand en zwemwedstrijden in de mooie zwemplas. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Strandpaviljoen: voor al uw feesten en partijen!

Het paviljoen van Camping Ronostrand is dé plek voor een geslaagd feest. Wij staan het hele jaar voor u klaar om uw verjaardag, jubileum of trouwfeest te organiseren. De sfeer in ons strandpaviljoen is gezellig, ontspannen en bovenal feestelijk.

Gedurende uw feest of partij is het natuurlijk leuk om met z’n allen uit eten te gaan. Zo kunnen wij een koud-warm buffet, barbecue of 3-gangen menu verzorgen. Niet alleen smakelijk, maar ook heel gezellig!

Combineer groepskamperen in Drenthe met een dagje eropuit!

Combineer het groepskamperen met een gezellig dagje eropuit. In de omgeving van Camping Ronostrand zijn er diverse mogelijkheden. Zo leent de prachtige Drentse natuur, met dichte bossen, heidevelden en uitgestrekte zandvlaktes, zich uitstekend om met z’n allen heerlijk te wandelen of te fietsen. Ook burchten, kastelen, hunebedden en musea vindt u allemaal in Drenthe! 

Drenthe is bij uitstek ook dé provincie om iets leuks met de kinderen te ondernemen. In de omgeving van de camping vindt u namelijk niet alleen mooie natuur, maar ook de leukste attractieparken, speeltuinen en landgoederen.

Meer informatie over groepskamperen in Drenthe

Heeft u nog vragen over groepskamperen in Drenthe op Camping Ronostrand, neem dan contact met ons op.

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: