flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen in Drenthe op Camping Ronostrand

 

Kamperen in Drenthe op Camping Ronostrand betekent genieten van een ruime kampeerplaatsen van 100-150 m2, uitstekende faciliteiten, een bosrijke omgeving, maar ook een zandstrand. De ideale omgeving voor een gezellige kampeervakantie met het hele gezin, maar zeker ook voor rustzoekers. Onze camping in Drenthe is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. De comfortabele en ruime kampeerplaatsen bezorgen u als campinggast veel privacy en alle faciliteiten zijn op steenworp afstand van u verwijderd. Heerlijk, dat onbezorgd kamperen in Drenthe!

Onbezorgd kamperen in Drenthe op onze kampeerplaatsen

 
 

Comfortabele kampeervakantie 

kamperen drentheOp onze camping kunt u comfortabel kamperen in Drenthe. Ook kunt u zelf kiezen waar u wilt staan. Houdt u van rust en een bosrijke omgeving? Kies dan voor een beschutte boskampeerplaats. Voor zonliefhebbers bieden we zonnige en open kampeerplaatsen op gezellige kampeervelden. In het midden van de kampeervelden staan speeltoestellen waar de kinderen, onder het toeziend oog van de ouders, veilig kunnen spelen.

Welke kampeerplaats u ook kiest, u beschikt altijd over een elektra- en wateraansluiting en rioolafvoer. 

Kamperen in Drenthe op Camping Ronostrand: van alle gemakken voorzien

Kom kamperen op Camping Ronostrand in Drenthe en geniet van alle gemakken. Zo hoeft u nooit ver te lopen naar een sanitairgebouw, want er zijn meerdere luxe sanitairgebouwen waar u gebruik van kunt maken.

Kamperen DrentheOp de camping treft u een strandpaviljoen waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. De receptie is ’s ochtends al vroeg open om verse broodjes te halen. Dus begin uw dag goed met verse broodjes, een kopje koffie en de krant om vervolgens volop te genieten van uw vakantie. 

Kamperen op een camping met strand

Aan onze camping grenst een grote zwemplas met zandstrand waar u als onze gast gratis gebruik van mag maken. Tijdens het kamperen in Drenthe kunt u hier heerlijk zonnebaden op de zonneweide of op het strand en tussendoor even afkoelen in het verfrissende water.

Met de kinderen kamperen in Drenthe

Camping Ronostrand is ook de ideale plek om te kamperen met de kinderen in Drenthe. Voor hen is onze camping één groot speelparadijs. Op elk kampeerveld staan diverse speeltoestellen waar ze veilig kunnen spelen.

Daarnaast is er nog een grote uitdagende speeltuin, die garant staat voor heel wat uurtjes speelplezier. In de zomer organiseren Rik en Sunny diverse activiteiten voor de kinderen. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig. Speel bijvoorbeeld een spelletje pannavoetbal, een sportieve uitdaging voor jong en oud.

Wilt u ook kamperen in Drenthe op Camping Ronostrand? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw kampeervakantie op Camping Ronostrand.

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: