flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen op een boskampeerplaats in Drenthe? Uiteraard op Camping Ronostrand!

Boskampeerplaats in Drenthe gezocht? Ontdek de beschutte boskampeerplaatsen op Camping Ronostrand. De uitstekende faciliteiten in combinatie met de prachtige bosrijke omgeving maken van onze camping dé ideale uitvalsbasis voor een fantastische vakantie in de natuur. Kom kamperen op onze boskampeerplaats in Drenthe en ervaar het zelf!

Midden in het bos kamperen met uitstekende faciliteiten

boscamping drentheWanneer u kampeert op onze boskampeerplaats in Drenthe, dan kampeert u op ruime kampeerplaatsen van 100-150 m2 met elektra en wateraansluiting en rioolafvoer.

Wilt u gebruik maken van het sanitairgebouw, dan hoeft u nooit ver te lopen. Er zijn namelijk meerdere luxe sanitairgebouwen op onze camping aanwezig. Voor een goede start van de dag kunt u ’s ochtends vroeg al terecht op de receptie om verse broodjes te halen.

Vakantie met de kinderen

De kinderen kunnen oneindig veel speelplezier maken door de vele speelvoorzieningen in het midden van het kampeerveld. Ook kunnen zij tijdens de vakantieperioden deelnemen aan de leukste activiteiten met Rik en Sunny van ons recreatieteam. Jaarlijks weten zij weer een lach op de kindersnoetjes te toveren.

Boskampeerplaats in Drenthe met strand

boscampingCamping Ronostrand beschikt over een prachtige recreatieplas. Als gast van onze camping krijgt u gratis toegang. Neem een verfrissende duik op een zomerse dag of geniet van een goed boek op de ligweide of het zandstrand. Ook vanaf onze recreatieplas heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving.

Heeft u na het zwemmen of zonnebaden trek gekregen? In ons strandpaviljoen kunt u terecht voor de heerlijkste hapjes, drankjes en snacks.

Natuurlijk genieten, ontdek de eindeloos mooie omgeving

Rustzoekers en natuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken tijdens een vakantie op Camping Ronostrand. Zo leent de bosrijke omgeving zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten en huifkartochten.

Wilt u ook kamperen in het bos op Camping Ronostrand? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw kampeervakantie op een boskampeerplaats in Drenthe.

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: