flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kampeerplaats in Drenthe op Camping Ronostrand

kamperen drentheOp zoek naar een kampeerplaats in Drenthe? Ontdek de ruime kampeerplaatsen op Camping Ronostrand. Wanneer u bij ons kampeert, dan geniet u van uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving. Onze camping is niet alleen dé ideale keuze voor een kampeervakantie met het hele gezin, maar ook voor een rustige vakantie midden in de natuur. Kom ook kamperen op onze kampeerplaats in Drenthe en geniet!

Comfortabel kamperen op een kampeerplaats in Drenthe

Wanneer u kampeert op onze kampeerplaats in Drenthe, dan kampeert u op ruime kampeerplaatsen van 100-150 m2 met elektra, wateraansluiting, kabel-tv en rioolafvoer.

Om gebruik te maken van het sanitairgebouw hoeft u nooit ver te lopen. Er zijn namelijk meerdere luxe sanitairgebouwen op onze camping aanwezig. Na een goede nachtrust kunt u ’s ochtends vroeg al op de receptie terecht voor verse broodjes.

Vakantie met de kinderen

Kamperen DrentheDe kinderen kunnen oneindig veel speelplezier maken door de vele speelvoorzieningen in het midden van het kampeerveld. Ook kunnen zij tijdens de vakantieperioden deelnemen aan de leukste activiteiten met Rik en Sunny van ons recreatieteam. Jaarlijks weten zij weer een lach op de kindersnoetjes te toveren.

Ontdek Camping Ronostrand

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00
Dinsdag 9:00 - 12:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 12:00
Vrijdag 9:00 - 12:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag 9:00 - 12:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:00

Onze partners: