flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kampeerplaats in Drenthe op Camping Ronostrand

ronostrand beach zomer 2016Op zoek naar een kampeerplaats in Drenthe? Ontdek de ruime kampeerplaatsen op Camping Ronostrand. Wanneer u bij ons kampeert, dan geniet u van uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving. Onze camping is niet alleen dé ideale keuze voor een kampeervakantie met het hele gezin, maar ook voor een rustige vakantie midden in de natuur. Kom ook kamperen op onze kampeerplaats in Drenthe en geniet!

Comfortabel kamperen op een kampeerplaats in Drenthe

Wanneer u bij ons kampeeert, dan beschikt u over:

  • Ruime kampeerplaatsen van 100-150 m2
  • Elektra
  • Wateraansluiting
  • Rioolafvoer

Om gebruik te maken van het sanitairgebouw hoeft u nooit ver te lopen. Er zijn namelijk meerdere luxe sanitairgebouwen op onze camping aanwezig. Na een goede nachtrust kunt u ’s ochtends vroeg al op de receptie terecht voor verse broodjes.

Vakantie met de kinderen

kamperen in drentheDe kinderen kunnen oneindig veel speelplezier maken door de vele speelvoorzieningen in het midden van het kampeerveld. Ook kunnen zij tijdens de vakantieperioden deelnemen aan de leukste activiteiten met Rik en Sunny van ons recreatieteam. Jaarlijks weten zij weer een lach op de kindersnoetjes te toveren. Kortom: tijdens een kampeervakantie op onze kampeerplaats in Drenthe krijgen de kinderen geen kans om zich te vervelen!

Ontdek Drenthe

Niet alleen op onze camping is er altijd wel iets leuks te beleven, maar ook in de prachtige omgeving. Zo leent de prachtige Drentse natuur, met dichte bossen, heidevelden en uitgestrekte zandvlaktes, zich uitstekend om heerlijk te wandelen of te fietsen. Drenthe is bij uitstek ook dé provincie om iets leuks met de kinderen te ondernemen. In de omgeving van de camping vindt u namelijk niet alleen mooie natuur, maar ook de leukste attractieparken, speeltuinen en landgoederen. Bekijk hier nog meer eropuit-tips.

Meer informatie over onze kampeerplaats in Drenthe

Kom genieten van een fantastische kampeervakantie op Camping Ronostrand! Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk hier de beschikbaarheid en reserveer online direct een kampeerplaats in Drenthe.

Lees minder

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: