flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Geniet van uw seizoenplaats in Drenthe op Camping Ronostrand!

Seizoenplaats in Drenthe gezocht? Camping Ronostrand biedt vele seizoenplaatsen met vele voordelen! Zo kunt u, wanneer u maar wilt, genieten van een mooie, ruime seizoenplaats, uiteraard voorzien van alle gewenste faciliteiten zoals elektra, water- en kabeltv aansluiting. Ook voor een paar dagen er lekker tussenuit hoeft u niet lang meer na te denken. Onze ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100-150 m2. U ervaart veel ruimte en comfort op onze seizoenplaats in Drenthe!

Seizoenplaats op een gezellig kampeerveld in Drenthe

Seizoenplaats DrentheOnze camping in Drenthe beschikt over diverse kampeervelden met speeltoestellen, ideaal voor gezinnen met kinderen.

De diversiteit van onze seizoenplaatsen in Drenthe zorgt ervoor dat u altijd op een plaats staat die aan uw wensen voldoet. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water, gas, elektra, een kabel-tv aansluiting en een rioolafvoer, en zijn ook uitermate geschikt voor de stacaravan en toercaravan.

Camping met prachtig strand en strandpaviljoen

seizoenplaats in drenthe

Als u een seizoenplaats in Drenthe op Camping Ronostrand huurt, dan kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. Denk hierbij niet alleen aan modern sanitair en de wasserette, maar ook aan het prachtige strand en het aangrenzende strandpaviljoen! Op het strand kunt u genieten van de zon en mooie wandelingen maken. Voor verkoeling neemt u een duik in onze zwemplas.

Krijgt u tussendoor trek of wilt u een gezellige dag op het strand afsluiten met een heerlijk diner? Neem dan plaats in ons mooie strandpaviljoen.

Professioneel recreatieteam tijdens uw verblijf op onze seizoenplaats in Drenthe

Als u met uw gezin op vakantie bent en even zin in een middagje rust hebt, dan is dat op Camping Ronostrand geen enkel probleem. Uw kinderen zullen zich namelijk ongetwijfeld uren vermaken met het professionele recreatieteam van Rik en Sunny! Zij organiseren in de middag regelmatig spelletjes, sporttoernooien of knutselpartijtjes. Zo kunt u genieten van een ontspannen middag en hebben ook uw kinderen een geweldige tijd!

Ga genieten en huur een seizoenplaats in Drenthe op Camping Ronostrand.

Neem contact op

Kom kamperen op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: