flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Blokhut huren in Drenthe? Camping Ronostrand! 

Wilt u een blokhut huren in Drenthe, dan is Camping Ronostrand de juiste plek! Wij beschikken namelijk over een aantal prachtige blokhutten waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezelschap. Onze blokhutten zijn geschikt voor twee personen en beschikken over comfortabele voorzieningen. Niets staat een heerlijk verblijf in onze blokhut in Drenthe nog in de weg! 

blokhut huren drentheHuur een blokhut in Drenthe met vele voorzieningen!

Wanneer u een blokthut bij ons huurt, dan bent u van vele gemakken voorzien. U beschikt over een keukenblok met onder andere een gasfornuis, koelkast met een klein vriesvak en een gootsteen. Ook is er een koffiezetapparaat, zodat u elke ochtend kunt genieten van een vers gezet kopje koffie. 

De blokhut is zo ingericht dat u vanaf de comfortabele bank een prachtig zicht heeft op het mooie groen op de camping. De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en opbergruimte. Aan de voorkant van de blokhut vindt u een mooi, ruim terras waar u kunt genieten van het zonnetje of een goed boek kunt lezen.

Uitstekende faciliteiten op Camping Ronostrand

Uiteraard mogen huurders van de blokhut gebruik maken van alle fijne faciliteiten op Camping Ronostrand. U bent bijvoorbeeld van harte welkom in ons gezellige strandpaviljoen en op ons prachtige strand met zwemplas. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de spannende speeltuinen, op de gave speelboot of met het recreatieteam van Rik en Sunny. Zij zullen niet eens tijd hebben om zich te vervelen.

Wandelen en fietsen in de Drentse natuur

Vanaf Camping Ronostrand kunt u rechtstreeks de natuur in wandelen of fietsen. U kunt ervoor kiezen om een bestaande route te volgen of zelf een prachtige route uit te stippelen. Al wandelend of fietsend door ongerepte natuurgebieden, uitgestrekte bossen en historische dorpjes ontdekt u de mooiste plekjes in Drenthe. Lees hier meer of loop even langs de recepties voor nog meer tips.

Meer informatie over een blokhut huren in Drenthe

Wilt u eerst meer weten over een blokhut huren in Drenthe op Camping Ronostrand? Neem dan contact met ons op of bekijk de beschikbaarheid en reserveer online direct onze geweldige blokhut!

Bekijk de accommodaties op Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00
Dinsdag 9:00 - 12:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 12:00
Vrijdag 9:00 - 12:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag 9:00 - 12:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:00

Bekijk onze video

Onze partners: