flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Blokhut huren in Drenthe? Camping Ronostrand! 

Wilt u een blokhut huren in Drenthe, dan is Camping Ronostrand de juiste plek! Wij beschikken namelijk over een aantal prachtige blokhutten waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezelschap. Onze comfortabele blokhutten zijn geschikt voor twee personen. De blokhutten in Drenthe zijn al te huren vanaf €35,- per nacht en zijn tevens van alle gemakken voorzien. Niets staat een heerlijk verblijf in de weg! 

Blokhut huren drentheIndeling blokhut in Drenthe

  • Televisie met kabelaansluiting
  • Ingerichte keuken
  • Terras met tuinmeubilair
  • 1 slaapkamer
  • Dekbedden en kussens

Blokhut huren in Drenthe die van alle gemakken is voorzien

Huur op onze camping in Drenthe een blokhut die van alle gemakken is voorzien. U heeft beschikking over een keukenblok met onder andere een gasfornuis, koelkast met een klein vriesvak en een gootsteen. Ook is er een koffiezetapparaat, zodat u elke ochtend kunt genieten van een vers gezet kopje koffie.

De blokhut is zo ingericht dat u vanaf de comfortabele bank een prachtig zicht heeft op het mooie groen op de camping. De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en opbergruimte. Aan de voorkant van de blokhut vindt u een mooi, ruim terras waar u kunt genieten van het zonnetje of een goed boek kunt lezen.

Faciliteiten Camping Ronostrand in Drenthe 

Uiteraard mogen huurders van de blokhut gebruik maken van alle fijne faciliteiten op Camping Ronostrand. U bent bijvoorbeeld van harte welkom in ons gezellige strandpaviljoen en op ons prachtige strand met zwemplas. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de spannende speeltuinen, op de gave speelboot of met het recreatieteam van Rik en Sunny. Zij zullen niet eens tijd hebben om zich te vervelen. Een blokhut huren in Drenthe op Camping Ronostrand heeft zoveel voordelen. 

Toon beschikbaarheid Reserveer nu
Bekijk onze blokhutten

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: