flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos


Chalet huren in Drenthe voor 4 personen

Een chalet huren in Drenthe? Huur een chalet voor 4 personen op Camping Ronostrand en geniet van een ultiem verblijf! De chalets bevinden zich midden op de camping. Op deze manier bent u snel bij alle voorzieningen die wij bieden. Bovendien kunnen kinderen vanuit het chalet rechtstreeks de avontuurlijke speeltuin in. Op Ronostrand kan jong en oud zich de hele dag vermaken. Huurt u op onze camping een 4-persoons chalet in Drenthe, dan beleeft u een onvergetelijke tijd in een prachtige omgevingHonden zijn niet toegestaan.

4-persoons chalet met uitstekende faciliteiten

Een chalet huren in Drenthe voor 4 personen is voordelig op Camping Ronostrand. Bovendien zijn onze chalets voorzien van luxe faciliteiten:
chalet drenthe huren 4 personenBekijk hieronder welke voorzieningen inbegrepen zijn:

  • Ingerichte keuken
  • Douche & toilet
  • Terras met tuinmeubilair
  • 2 slaapkamers
  • Dekbedden en kussens
  • Flatscreen tv met kabelaansluiting

Chalet huren in Drenthe = genieten van een welverdiende vakantie 

Als u een chalet huurt op Camping Ronostrand, dan mag u ook gebruik maken van onze uitstekende campingvoorzieningen. Door de centrale ligging van het vakantieverblijf zijn niet alleen de speeltuinen, de speelboot en het strand nabij. Ook is er een recreatieteam in de buurt dat de leukste activiteiten organiseert. Rik en Sunny zijn in de meivakantie, tijdens Hemelvaart en Pinksteren én in de zesweekse zomervakantie aanwezig.

Ondanks de goed gefaciliteerde keuken in het 4-persoons chalet kan het natuurlijk zijn dat u zo nu en dan buiten de deur wilt eten. Dan bent u op Camping Ronostrand wederom aan het juiste aders. In het strandpaviljoen kunt u namelijk heerlijk eten Bij Paul. Een chalet huren in Drenthe voor 4 personen met 2 slaapkamers, dat moet u gewoon doen! 

Boek deze accommodatie

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: