flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kampeerbungalow huren in Drenthe voor 4 personen 

Een kampeerbungalow huren in Drenthe voor 4 personen is op Camping Ronostrand een geweldig plan. Al helemaal als u geen zin heeft om uw vakantie te beginnen met het neerzetten van haringen, het spannen van scheerlijnen of moeilijk gedoe met het tentzeil. Onze 4-persoons kampeerbungalows zijn voordelig te huren. Door de bijzondere constructie van deze bungalow ervaart u wel het echte kampeergevoel, maar kunt u bij aankomst gelijk van uw welverdiende vakantie genieten! 

Kampeerbungalow huren Drenthe en bijzonder overnachtenIndeling 4-persoons kampeerbungalow

  • Televisie met kabelaansluiting
  • Eethoek
  • Ingerichte keuken
  • Terras
  • Twee slaapkamers
  • Dekbedden en kussens

 

 

4-persoons kampeerbungalow huren met uitstekende faciliteiten 

De 4-persoons kampeerbungalows zijn te huren met uitstekende faciliteiten. De vakantieaccommodatie combineert de leuke, gezellige sfeer van het kamperen perfect met luxe. Er staan diverse kampeerbungalows op Camping Ronostrand die allemaal van alle gemakken zijn voorzien. Zo is er een ingerichte keuken, een kabeltelevisie en een terras. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met dekbedden en kussens. 

Bijzonder overnachten in Drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe met bijvoorbeeld uw gezien, daarvoor zijn onze bungalows maar al te goed geschikt. De accommodaties liggen op een mooie locatie en door de centrale ligging op de camping zijn alle campingfaciliteiten op steenworp afstand. Uw kinderen zijn dus zo op het strand, in de speeltuin en bij de speelboot. Ook alle activiteiten van het recreatieteam worden dichtbij georganiseerd. Daarnaast mag u als huurder van de kampeerbungalow uiteraard ook gebruik maken van onze andere faciliteiten. Heerlijk toch, bijzonder overnachten in een kampeerbungalow in Drenthe

Toon beschikbaarheid Reserveer nu
Bekijk onze kampeerbungalows 4 personen

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: