flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Safaritent in Drenthe – kamperen in alle luxe 

Safaritent huren in Drenthe? Op Camping Ronostrand in Drenthe kunt u op een hele bijzondere manier uw vakantie vieren, in een safaritent! Onze safaritent in Drenthe op Camping Ronostrand brengt u het gevoel van kamperen, gecombineerd met gemak en comfort. Niet alleen is de safaritent praktisch en compleet ingericht… u hoeft de tent zelf niet meer op te zetten, dat hebben wij al voor u gedaan! Op Camping Ronostrand kunt u een ingerichte safaritent huren zodat uw vakantie direct kan beginnen!

Overnachten in een safaritent in Drenthe betekent kamperen met comfort

Safaritent in DrentheOnze safaritenten in Drenthe zijn volledig ingericht voor 4 tot 6 personen:

  • 3 slaapcabines
  • Comfortabele bedden
  • Tafel
  • 2 luxe stoelen
  • 4 kuipstoelen
  • Een koelkast
  • Een gasfornuis
  • Water en stroom
En door de uitstekende ligging van de safaritenten, zijn alle campingfaciliteiten zoals het sanitairgebouw bij u in de buurt.

Ingerichte safaritent huren in Drenthe

Geniet van het gevoel van kamperen met het comfort dat u van thuis gewend bent; comfortabele bedden en meubelen, een compleet ingerichte keuken en heerlijke stoelen. 

Op en rondom de safaritent in Drenthe is altijd iets te beleven!

Als u een safaritent huurt, kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de vele faciliteiten van Camping Ronostrand. Er is voor ieder wat wils, jong en oud kan zich op onze camping fantastisch vermaken. Op de camping zijn er veel speelvoorzieningen, een zwemplas met een zandstrand en een strandpaviljoen en tijdens de vakantieperioden is er een recreatieteam dat iedereen aan het lachen maakt. Voor liefhebbers is er in de omgeving van onze safaritent in Drenthe veel te zien en te doen; wandelen en fietsen in de groene omgeving en cultuur snuiven in de dorpjes nabij.

Een ingerichte safaritent in Drenthe op Camping Ronostrand

Een safaritent huren in Drenthe op Camping Ronostrand betekent genieten van een heerlijke vakantie. Geen gedoe met haringen, scheerlijnen of het tentzeil, wij hebben de luxe tent al voor u opgezet zodat u alleen uw koffers hoeft uit te pakken, om direct te genieten van het vakantiegevoel. Huur een safaritent op Camping Ronostrand in Een en geniet direct van uw welverdiende vakantie! 

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: