flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Safaritent in Drenthe huren = in alle luxe vakantie vieren

Safaritent in Drenthe huren? Op Camping Ronostrand in Drenthe kunt u op een hele bijzondere manier uw vakantie vieren, in een safaritent! De safaritenten op Camping Ronostrand brengen u het gevoel van kamperen, gecombineerd met gemak en comfort. Niet alleen is de safaritent praktisch en compleet ingericht… u hoeft de tent zelf niet meer op te zetten, dat hebben wij al voor u gedaan! Op Camping Ronostrand kunt u een ingerichte safaritent in Drenthe huren zodat uw vakantie direct kan beginnen!

Overnachten in een safaritent in Drenthe betekent kamperen met comfort

safaritent drenthe hurenOnze safaritenten in Drenthe zijn volledig ingericht voor 4 tot 6 personen:

  • 3 slaapcabines
  • Comfortabele bedden
  • Tafel
  • 2 luxe stoelen
  • 4 kuipstoelen
  • Een koelkast
  • Een gasfornuis
  • Water en stroom
En door de uitstekende ligging van de safaritenten, zijn alle campingfaciliteiten zoals het sanitairgebouw bij u in de buurt.

Ingerichte safaritent huren in Drenthe

Geniet van het campinggevoel met het comfort dat u van thuis gewend bent; comfortabele bedden en meubelen, een compleet ingerichte keuken en heerlijke stoelen maken uw verblijf in een safaritent in Drenthe compleet. 

Op en rondom de safaritent in Drenthe is altijd iets te beleven!

Als u een safaritent huurt op Camping Ronostrand kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de vele faciliteiten. Er is voor ieder wat wils, jong en oud kan zich fantastisch vermaken op onze camping. Ook zijn er veel speelvoorzieningen, is er een zwemplas met een zandstrand, een strandpaviljoen en tijdens de vakantieperioden is er een recreatieteam aanwezig dat iedereen aan het lachen maakt. Voor liefhebbers is er in de omgeving van onze safaritent in Drenthe veel te zien en te doen; wandelen en fietsen in de groene omgeving en cultuur snuiven in de dorpjes nabij.

Een ingerichte safaritent in Drenthe op Camping Ronostrand

Een safaritent huren in Drenthe op Camping Ronostrand betekent genieten van een heerlijke vakantie. Geen gedoe met haringen, scheerlijnen of het tentzeil, wij hebben de luxe tent al voor u opgezet zodat u alleen uw koffers hoeft uit te pakken, om direct te genieten van het vakantiegevoel. Huur een safaritent op Camping Ronostrand en geniet direct van uw welverdiende vakantie! 

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
Onze partners: