flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Met Hemelvaart kamperen in Drenthe

Kamperen met Hemelvaart in Drenthe in een geweldig groene omgeving? Kom dan naar Camping Ronostrand met Hemelvaart. Kamperen op de gezellige, luxe familiecamping Ronostrand zorgt voor een fantastisch en welverdiend verblijf. Een frisse duik nemen als het warm wordt? Dat kan bij het Ronostrand; een prachtig aangelegd strand met een mooie grote zwemplas, ruime ligweides en voor kinderen veel speelgelegenheden. Ontdek Camping Ronostrand en de Drentse omgeving met Hemelvaart.

Hemelvaartarrangement

 
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Huisdier € 9,-
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kamperen met Hemelvaart op Camping Ronostrand is de ultieme vakantie voor het hele gezin. De camping is volledig omgeven door de fantastische natuur van Drenthe. Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omringd door groen zorgen voor enorm veel privacy.

Kies op de camping zelf uw kampeerplaats. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het bos om te kamperen tijdens Hemelvaart. Wilt u meer gemak en comfort? Bekijk dan ook onze verschillende verhuuraccommodaties.

Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten. Het recreatieteam maakt er met Rik en Sunny een leuke vakantie van. Ook is er een gezellig strandpaviljoen. Ontdek de gastvrijheid en service van Camping Ronostrand!

Er op uit in Drenthe met Hemelvaart

Naast de gezellige sfeer op Camping Ronostrand is er in de omgeving van alles te beleven met Hemelvaart. Maak de mooiste wandel- en fietstochten door de omgeving en ontdek de geweldige natuur. Tijdens het Hemelvaartweeekend worden er diverse activiteiten in Roden georganiseerd die zeker een bezoek waard zijn.

Meer informatie over het paasarrangement? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons fotoboek

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00
Dinsdag 9:00 - 12:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 12:00
Vrijdag 9:00 - 12:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag 9:00 - 12:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:00

Bekijk onze video

Onze partners: