flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Hemelvaart- en pinksterarrangement kamperen Drenthe

Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren in de geweldig groene omgeving van Drenthe? Kom dan naar Camping Ronostrand met Hemelvaart en Pinksteren. Kamperen op de gezellige, luxe familiecamping Ronostrand zorgt voor een fantastisch en welverdiend verblijf. Een frisse duik nemen als het warm wordt? Dat kan bij het Ronostrand; een prachtig aangelegd strand met een mooie grote zwemplas, ruime ligweides en voor kinderen veel speelgelegenheden. Ontdek Camping Ronostrand en haar prachtige Drentse omgeving.

Hemelvaart- en pinksterarrangement

 
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren op Camping Ronostrand is de ultieme vakantie voor u en de kinderen. De camping is volledig omringd door de fantastische natuur van Drenthe. Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omgeven door groene struiken en bomen zorgen voor enorm veel privacy.

Kies op de camping zelf uw kampeerplaats. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het bos om te kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Wilt u meer gemak en comfort met Hemelvaart en Pinksteren? Bekijk dan ook onze verschillende verhuuraccommodaties.

Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten. Het recreatieteam maakt er met Rik en Sunny een leuke vakantie van. Ook is er een gezellig strandpaviljoen. Ontdek de gastvrijheid en service van Camping Ronostrand!

Er op uit in Drenthe met Hemelvaart en Pinksteren

Naast de gezellige sfeer op Camping Ronostrand is er in de omgeving van alles te beleven tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Kinderwereld of het Scheepstra Kabinet in Roden. Tijdens het Hemelvaartsweekend zijn er activiteiten in Roden en in het Pinksterweekend is er een grote kermis en warenmarkt in Leek.

Meer informatie over het paasarrangement? Neem dan contact met ons op.

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: