flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen in de meivakantie Drenthe

Tien dagen kamperen in mei in de groene omgeving van Drenthe? Kom dan naar Camping Ronostrand in de meivakantie. Kamperen op de gezellige, luxe familiecamping Ronostrand zorgt voor een fantastische vakantie. Een frisse duik nemen als het warm wordt? Dat kan bij het Ronostrand; een prachtig aangelegd strand met een mooie grote zwemplas, ruime ligweides en voor kinderen veel leuke speelgelegenheden. Kamperen in mei met ons meivakantie arrangement doet u al vanaf slechts € 200,- inclusief 2 personen.

Arrangement meivakantie nu vanaf € 200,-

  • Periode: 26 april t/m 5 mei
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Exclusief toeristenbelasting voor 2 personen
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kamperen in de meivakantie op Camping Ronostrand is de ultieme vakantie voor het hele gezin. De camping is volledig omringd door de fantastische natuur van Drenthe. Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omgeven door groene struiken en bomen zorgen voor enorm veel privacy.

Kies op de camping zelf uw kampeerplaats. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het bos om te kamperen in de meivakantie. Wilt u meer gemak en comfort? Bekijk dan ook onze verschillende verhuuraccommodaties.

Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten. Het recreatieteam maakt er met Rik en Sunny een leuke vakantie van. Ook is er een gezellig strandpaviljoen. Ontdek de gastvrijheid en service van Camping Ronostrand!

Er op uit in de meivakantie in Drenthe

Naast de gezellige sfeer op Camping Ronostrand is er in de omgeving van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Kinderwereld of het Scheepstra Kabinet in Roden.

Meer informatie over het paasarrangement? Neem dan contact met ons op.

Direct reserveren

Boskampeerplaats boekenKampeerplaats boeken

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: