flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen in Drenthe in het naseizoen

Nog even lekker weg in september? Kom kamperen in het naseizoen op Camping Ronostrand in het gemoedelijke dorpje Een in Drenthe. Kamperen op de gezellige, luxe familiecamping Ronostrand omgeven door groen zorgt voor een geweldige en welverdiende naseizoensvakantie. Kom kamperen in het naseizoen op Camping Ronostrand en ontdek haar schitterende recreatieplas en de Drentse omgeving.

Naseizoensarrangement

 
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Inclusief toeristenbelasting voor 2 personen
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kom kamperen op Camping Ronostrand in het naseizoen en geniet daar van een fantastische vakantie in september. De camping is volledig omgeven door de prachtige Drentse natuur. Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omringd door groen zorgen voor enorm veel privacy.

Kies op de camping zelf uw kampeerplaats voor het naseizoen. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het herfstige bos. Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten.

In het naseizoen er op uit in natuurlijk Drenthe

Naast de gezellige sfeer op Camping Ronostrand is er in de omgeving van alles te beleven in het naseizoen. De natuur van Drenthe biedt allerlei fietsroutes en wandelmogelijkheden rondom Amerika. In september viert men de vierde dinsdag in september de eeuwenoude; Rodermarkt met een grote braderie, kermis, en vele andere festiviteiten.

Meer informatie over het arrangement of direct reserveren? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons fotoboek

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00
Dinsdag 9:00 - 12:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 12:00
Vrijdag 9:00 - 12:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag 9:00 - 12:00

Telefonisch zijn wij bereikbaar tot 17:00

Bekijk onze video

Onze partners: