flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen in Drenthe in voorseizoen

Kamperen in het voorseizoen (april, mei en juni) op Camping Ronostrand in Drenthe? Aarzel niet. Kamperen in het voorseizoen op de gezellige, luxe familiecamping Ronostrand zorgt voor een welverdiende en plezierige vakantie voor iedereen. Kom kamperen in het voorseizoen op Camping Ronostrand en ontdek haar schitterende recreatieplas en de Drentse omgeving.

Voorjaarsarrangement

 
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Inclusief toeristenbelasting voor 2 personen
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kom kamperen op Camping Ronostrand in het voorseizoen en geniet daar van een geweldige voorjaarsvakantie in april, mei en juni. De camping is volledig omgeven door de prachtige natuur van Drenthe.

Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omringd door groen zorgen voor enorm veel privacy. Kies op de camping zelf uw kampeerplaats voor het voorseizoen. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het bos.

Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten. Het recreatieteam maakt er met Rik en Sunny een leuke vakantie van. Ook is er een gezellig strandpaviljoen waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of snack. Dat is de gastvrijheid en service van Camping Ronostrand.

In het voorseizoen er op uit in natuurlijk Drenthe

Naast de gezellige sfeer op Camping Ronostrand is er in de omgeving van alles te beleven in het voorseizoen. De lenteachtige kleurrijke natuur van Drenthe biedt allerlei fietsroutes en wandelmogelijkheden.

Meer informatie over het voorjaarsarrangement of direct reserveren? Neem dan contact met ons op.

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: