Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Kamperen met Pasen in Drenthe

Vier dagen kamperen met Pasen in het gemoedelijke dorpje Een in Drenthe? Kom kamperen met Pasen op Camping Ronostrand en ontdek haar schitterende recreatieplas en de Drentse omgeving nu vanaf slechts €57,50 inclusief twee personen.

Paasarrangement nu vanaf € 57,50

  • Periode: 30 maart t/m 02 april
  • Prijs gebaseerd op 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektra, water, douchetegoed en gratis Wifi (1 code per plaats)
  • Exclusief toeristenbelasting voor 2 personen
  • Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Fantastische faciliteiten op Ronostrand

Kampeer met Pasen op Camping Ronostrand; volledig omringd door de fantastische natuur van Drenthe. Ruime kampeerplaatsen op middelgrote en grote velden omgeven door struiken en bomen zorgen voor enorm veel privacy rondom de paasdagen.

Kies op de camping zelf uw kampeerplaats. Er is voor iedereen een passende kampeerplaats op het veld of juist in het bos om te kamperen met Pasen. Wilt u meer gemak en comfort? Bekijk dan ook onze verschillende verhuuraccommodaties.

Alle velden zijn voorzien van speelfaciliteiten. Ook is er een gezellig strandpaviljoen waar u op Eerste Paasdag kunt genieten van een paasbrunch.

Ronostrand, het mooiste strand van Drenthe

Witte stranden in Drenthe? Bij Camping Ronostrand is niets te gek. Het Ronostrand is een prachtig aangelegd wit strand met een mooie grote zwemplas, ruime ligweides en voor kinderen veel leuke speelgelegenheden.

Er op uit met Pasen in natuurlijk Drenthe

Naast de gezellige sfeer op Ronostrand is er in de omgeving ook van alles te beleven met Pasen. De natuur van Drenthe biedt talloze fietsroutes en wandelmogelijkheden. Het ambachtelijke brinkdorp Norg, waar de jaarlijkse Palmpasenoptocht wordt gehouden, is zeker de moeite waard. Het monumentendorp Veenhuizen en het moderne Assen zijn ook echte aanraders.

Meer informatie over het paasarrangement? Neem dan contact met ons op.

Direct reserveren

Boskampeerplaats boekenKampeerplaats boeken

Bekijk ons fotoboek

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00
8,7 84 beoordelingen
Onze partners: