flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Camping Ronostrand, de leukste kindercamping in Drenthe

kindercamping drentheZoekt u een kindercamping in Drenthe? Onze camping ligt aan het Ronostrand, een recreatieplas met een groot zandstrand, waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken Vanaf de camping heeft u vrij toegang tot het strand. De kinderen kunnen de hele dag zwemmen en spelen in het zand. In de schoolvakantie hebben wij een enthousiast animatieteam. Daar komt ook nog bij dat kinderen bij ons extra voordelig kunnen kamperen! Voor kinderen tot 12 jaar berekenen wij namelijk geen toeristenbelasting.

Daarom is camping Ronostrand de ideale kindercamping in Drenthe!

Kindercamping in Drenthe nabij het bos en het strand

De kampeervelden op onze kindercamping in Drenthe liggen bij het strand. Vanaf hier kunt u gemakkelijk met de kinderen naar het strand lopen. In het midden van de kampeervelden ligt onze avontuurlijke speeltuin. Deze kunt u vanaf uw kampeerplaats zien: handig!

Door de unieke ligging van onze camping hebben wij ook boskampeerplaatsen. Deze plaatsen zijn beschut en bieden meer privacy. Zo kunt u dus genieten van de natuur.

Kindercamping in Drenthe met animatie

kindercamping in DrentheKent u Rik en Sunny? Na uw vakantie zeker! Rik en Sunny bedenken elke dag van de schoolvakanties activiteiten voor de kinderen. Op enthousiaste wijze zorgen zij ervoor dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben op onze kindercamping in Drenthe. Sportactiviteiten, knutselen of dansen: Rik en Sunny doen elke dag leuke dingen.

Kidsclub en chillruimte

Onze kindercamping in Drenthe is geschikt voor zowel de jonge kinderen als tieners. De kleintjes kunnen terecht in de kidsclub, waar ze kunnen knutselen of een spelletje kunnen spelen. Voor oudere kinderen hebben we een eigen chillruimte. Zij ontmoeten hier elkaar en we zien mooie vriendschappen ontstaan. Op de camping zijn diverse speeltuinen en we hebben de speciale speelboot: een avontuurlijk speeltoestel waar kinderen zich lang vermaken. Kijk hier voor alle faciliteiten.

Kinderactiviteiten tijdens uw vakantie op onze kindercamping in Drenthe

In de directe omgeving van camping Ronostrand zijn veel activiteiten voor kinderen. Bijvoorbeeld Landgoed Nienoord en Sprookjeshof in Zuidlaren zijn erg leuk. Natuurlijk kunt u ook naar Assen, Groningen of Drachten of samen touren langs de karakteristieke dorpen. Op onze kindercamping in Drenthe hoeft niemand zich te vervelen!

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Onze partners: