flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Paviljoen van Ronostrand

Het paviljoen van Ronostrand is een heerlijke plek om te vertoeven. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of op het terras en geniet van een hapje en een drankje, lunch of diner. De loungesets op het terras zijn een aangename plaats om even helemaal tot rust te komen terwijl u geniet van een prachtige uitzicht op het Ronostrand. In het strandpaviljoen kunt u terecht voor onder andere belegde broodjes, pizza’s, snacks, ijsjes en diverse kleine versnaperingen. 

Bij Paul

Paul de Groot is de trotse chef-kok van “Bij Paul”. Ruim 35 jaar geleden begon hij als leerling kok om uiteindelijk bij gerenommeerde restaurants als chef-kok een brigade van koks in de keuken te managen. Sinds 2017 zwaait hij de scepter in de keuken van het restaurant van Ronostrand. 

Paul heeft in de loop der jaren een uitstekende band opgebouwd met zijn vers partners die het restaurant voorzien van heerlijke verse, regionale producten. Met deze producten bereidt hij heerlijke, eerlijke, betaalbare gerechten met zijn eigen signatuur. Hierbij streeft hij naar de juiste smaak balans waarbij hij ook de vegetarische keuken niet schuwt.

Contact met zijn gasten is van groot belang. Hij vindt het erg leuk als gasten proberen te ontdekken welke smaken er in bepaalde gerechten zijn gebruikt. Als gasten vragen naar de receptuur geeft hij ze deze ook,”Ik heb geen geheimen!”

Je bent van harte uitgenodigd “Bij Paul” om samen met vrienden en familie te genieten van gevarieerde en smaakvolle gerechten. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op het terras met schitterend uitzicht over het meer! Paul biedt zijn gasten een perfect diner voor een aantrekkelijke prijs. Eet smakelijk alvast!

Bekijk onze menukaart

Wist u trouwens dat het paviljoen ook diverse mogelijkheden biedt voor een gezellig personeels- of familiefeest? Combineer een feest met een leuke activiteit, bezoek aan het strand en blijf indien gewenst overnachten op de camping.

Schoolreisje

De leukste schoolreisjes naar het strand in Drenthe

Feesten en Partijen

Een geslaagd feest begint bij Ronostrand

Ontdek onze horeca faciliteiten