flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Organiseer uw feest bij Ronostrand

De leukste feesten en partijen viert u bij Ronostrand! In de maanden maart tot en met oktober staan wij voor u klaar om uw verjaardag, jubileum of trouwfeest te organiseren. De sfeer in ons strandpaviljoen is gezellig, ontspannen en bovenal feestelijk. Ons professionele team kleedt de ruimte aan zoals u hem wenst.

Actief dagprogramma

Paviljoen ronostrand kl03Ook wanneer u opzoek bent naar een leuke locatie voor een bedrijfsuitje, bent u bij ons aan het goede adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een GPS-speurtocht waarbij het team dat als eerste finisht, een mooie prijs wint?

Ook kunnen er verschillende, leuke activiteiten op ons mooie strand worden georganiseerd. Na een actieve dag in de frisse buitenlucht, wachten wij uw gezelschap op met een koud-warm buffet, barbecue of 3 gangen diner. 

Meerdaags evenement

Als u na een leuke dag bij Ronostrand niet meer naar huis wilt rijden, kunt u overnachten in een van onze accommodaties. Uiteraard kunt u ook zelf een tent meenemen en deze opzetten op een van onze ruime kampeerplaatsen. Wilt u met een groep blijven overnachten? Ook dat is mogelijk! Hier vindt u meer over groepsovernachtingen.

Heeft u vragen over het organiseren van een feest of bedrijfsuitje? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ontdek onze horeca faciliteiten