flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Schoolreisjes op Recreatie Centrum Ronostrand

Spoorzoekertje in het bos, kastelen bouwen op het strand en zwemwedstrijden in de mooie zwemplas. Op Recreatie Centrum Ronostrand zijn schoolreisjes pas echt leuk! Er is van alles mogelijk op ons mooie terrein. Zo kunt u kiezen voor een dagprogramma met afsluitend een lekkere snack in ons strandpaviljoen, maar u kunt ook meerdere dagen blijven en met de hele klas overnachten op de camping! Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Eindeloos veel mogelijkheden

schoolreisje drentheNaast spelletjes in het water, op het strand en in het bos, is het ook mogelijk om een mooie rit met de huifkar te maken. De kinderen komen op een leuke manier alles te weten over de omgeving, de natuur en de geschiedenis van Drenthe. Zo is de schoolreis niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! Mocht het weer die dag heel erg tegen zitten, dan kunt u altijd nog gebruik maken van de kast vol spelletjes waardoor er zelfs op regenachtige dagen veel plezier wordt gemaakt.

Overnachten op Recreatie Centrum Ronostrand

Organiseert u een meerdaagse schoolreis? Kampeer dan met de hele klas in een stoere legertent (geschikt voor maximaal 20 personen) of maak gebruik van kleinere tentjes. De volgende dag kunt u met alle kinderen gezamenlijk ontbijten voordat u op Recreatie Centrum Ronostrand weer aan een nieuwe dag vol avontuur begint!

Heeft u vragen over het organiseren van een schoolreisje op Recreatie Centrum Ronostrand? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ontdek onze horeca faciliteiten