flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Schoolreisjes bij Ronostrand

Spoorzoekertje in het bos, kastelen bouwen op het strand en zwemwedstrijden in de mooie zwemplas. Op Ronostrand zijn schoolreisjes pas echt leuk! Er is van alles mogelijk op ons mooie terrein. Zo kunt u de dag afsluiten met een lekkere snack in ons strandpaviljoen, maar u kunt ook meerdere dagen blijven en met de hele klas overnachten op de camping! Wij doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Eindeloos veel mogelijkheden

schoolreisje drentheNaast spelletjes in het water, op het strand en in het bos, is het ook mogelijk om een mooie rit met de huifkar te maken. De kinderen komen op een leuke manier alles te weten over de omgeving, de natuur en de geschiedenis van Drenthe. Zo is de schoolreis niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! Mocht het weer die dag heel erg tegen zitten, dan kunt u altijd nog gebruik maken van de kast vol spelletjes waardoor er zelfs op regenachtige dagen veel plezier wordt gemaakt.

Overnachten op Ronostrand

Organiseert u een meerdaagse schoolreis? Vraag ons dan naar de mogelijkheden om met de hele klas te overnachten op de camping. De volgende dag kunt u met alle kinderen gezamenlijk ontbijten voordat u op Ronostrand weer aan een nieuwe dag vol avontuur begint!

Heeft u vragen over het organiseren van een schoolreisje op Ronostrand? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ontdek onze horeca faciliteiten