flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Genieten op onze rustige camping in Drenthe in het voor- of naseizoen

rustige camping drentheOp zoek naar een rustige camping in Drenthe? Kom in het voor- of naseizoen naar Camping Ronostrand en beleef een heerlijke vakantie. Naast de fantastische faciliteiten die Camping Ronostrand biedt, kunt u heerlijk zonnebaden en een verfrissende duik nemen in het meer. Ook de omgeving is meer dan geweldig. Naast de prachtig natuur en mooie wandel- en fietsroutes heeft u keuze uit de leukste dagjes uit. Met onze speciale voor- en naseizoen arrangementen kunt u extra voordelig genieten van een onbezorgd en ontspannen verblijf op onze rustige camping in Drenthe!

Goede faciliteiten op onze rustige camping in Drenthe

Naast het geweldige strand en het recreatiemeer is er een gezellig strandpaviljoen waar u aan kunt kloppen voor de lekkerste hapjes en drankjes of zelfs een complete maaltijd. Uiteraard is er overal wifi aanwezig om uw vakantie op onze rustige camping in Drenthe nog onbezorgder te maken. Ook kunt u op Camping Ronostrand fietsen huren om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan in de prachtige omgeving van Drenthe.

Rustige camping in Drenthe: ga eropuit!

Ga tijdens uw verblijf op onze rustige camping in Drenthe eropuit en geniet van de meest geweldige dagjes uit. Leuke historische dorpjes als het ambachtelijke Norg en het monumentale Veenhuizen, maar ook diverse natuurgebieden, zoals het aangrenzende boscomplex Norgerholt, liggen op steenworp afstand van Camping Ronostrand. Ook het moderne Assen met een talloze monumenten, bijzondere gebouwen en vooral een erg gezellig centrum is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Dat wordt genieten!

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Onze partners: