flag de

Een unieke strandvakantie
aan de rand van het bos

Strandcamping in Drenthe? Een unieke strandvakantie beleeft u op Camping Ronostrand!

strandcamping drentheStrandcamping in Drenthe gezocht? Kom dan naar strandcamping Ronostrand in Een, een dorpje tussen Roden en Norg. Bij ons beleeft u een unieke strandvakantie op een kampeerplaats of accommodatie aan de rand van het bos. Naast de veelzijdige omgeving is er op onze camping ook veel te zien, te doen en te beleven. Vier vakantie op onze strandcamping en beleef een tijd om nooit te vergeten.

Ruime kampeervelden op onze strandcamping in Drenthe

Wij beschikken over grote kampeervelden, zodat u ook met een grotere groep bij elkaar kunt staan. Ideaal als u samen wilt kamperen met familieleden of vrienden, maar toch een eigen plekje wilt. Op onze kampeervelden staan speeltoestellen waar de kinderen veilig kunnen spelen. Vanaf uw kampeerplaats kunt u namelijk alles goed in de gaten houden, terwijl u voor uw meegenomen kampeermiddel gezellig aan het bijpraten bent!

Wilt u liever meer privacy ervaren? Ook dat is mogelijk op Camping Ronostrand. Zo beschikken wij over boskampeerplaatsen die op knusse kampeervelden staan.

Meer luxe en comfort? Huur een accommodatie!

Wilt u meer luxe en comfort ervaren tijdens uw vakantie op onze strandcamping, huur dan één van onze accommodaties. Wat dacht u van een blokhut, chalet, stacaravan, toercaravan of wilt u liever bijzonder overnachten in een safaritent of boshuisje? De keuze is aan u. Bekijk hier onze verhuuraccommodaties.

Een unieke locatie aan het strand

strandcampingCamping Ronostrand is naast het strand van een recreatieplas gelegen. Door de unieke ligging aan de rand van het bos geniet u van het natuurrijke uitzicht. Hier kunt u diverse watersporten uitvoeren of heerlijk genieten van de zon op het strand of de ligweide. Als campinggast krijgt u gratis toegang.

Moet u even bijtanken? In de kiosk kunt u een heerlijkse snack en een verfrissend drankje of ijsje afhalen.

Vakantie met de kinderen op een strandcamping in Drenthe

Ook voor de kinderen is onze recreatieplas een heerlijk plek om veel speelplezier te beleven. Zo kunnen ze naar hartenlust spelen in de grote speeltuin en de mooiste zandkastelen bouwen. En het belangrijkste: kinderen kunnen veilig zwemmen bij ons. Het zwemwater wordt namelijk gevoed door natuurlijke bronnen en regelmatig gecontroleerd. Lees hier meer.

Strandcamping met paviljoen

Heeft u na een dagje strand zin om een smakelijk hapje te gaan eten? Ronostrand heeft een eigen strandpaviljoen. Hier kunt u terecht voor ijs, smoothies, slush, vers belegde broodjes en pizza’s. Neem plaats in het paviljoen of op het bijbehorende panoramaterras met uitzicht op het strand en geniet!

Meer informatie over vakantie vieren op onze strandcamping in Drenthe? Neem dan contact met ons op of zoek en boek online eenvoudig een onvergetelijke vakantie op strandcamping Ronostrand!

Ontdek Camping Ronostrand

Wilt u alles nog even rustig nalezen, download dan hier onze brochure of vraag hem aan per post.

Bekijk online onze plattegrond of klik hier om de plattegrond te downloaden.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 9:00 - 17:00

 

Bekijk onze video

Onze partners: